MUCHO IMPORTANTE

NY BLOGG

http://jeppeiskingefterstephi.blogg.se/

Kmr inte blogga mer här på "nawstephi.blogg.se" Men jag kommer inte heller ta bort bloggen.
Men ja, jag bloggar nu på http://jeppeiskingefterstephi.blogg.se/ dåva. Just so you know ;)

SH0PPING















tisdag

Häääääääääääj, det var ett tag sen. Har inte riktigt känt för att blogga. Har varit riktigt j'vla lat dem senaste dagarna, har haft smärtsam mensvärk, kollat på ca 12 filmer och jag blev så osocial tillslut så att mamma drog ut mig till en massa affärer för att göra henne sällskap. Hittade en billig skit väska, svart och stor = perfektos


100 spänn för en väska är ju ingenting, den var ju rätt söt ändån

hiss!

Hej sötisar! Idag är jag på bra humör så jag tänkte skriva en liten hiss. Låter bra va? =)





KISSIE

Jo, ungefär 85% av kissies läsare hatar henne. Men det gör faktiskt inte jag. Jag tycker att hon är rätt cool ;)
Snackar skit om andra, skryter om en massa. Haha, sånt är ju liksom roligt att läsa. Varför tror ni att hon har så många besökare? Jätte många säger att dem hatar henne osv. Men varför i h*lvete läser ni hennes blogg då? Haha, men jag gillar henne iaf. Hennes blogg är bra och hon är ju jättesöt. Och när jag såg henne på tyra&bella show. HAHA, omg! Bitch rakt igenom! Fyfan vad grym. Satt och skrattade. Väldigt underhållande. Så, hiss till kissie =)




Bilden är lånad från hennes blogg.

du är så fin bebis









Så söt. Han borde ju bli hundmodell =')
Min fina plutt

Längesen



Så himla fin låt.

Fredag

Tjena! Haha, precis innan jag skrev rubriken tänkte jag "vafan är det fredag idag eller vad?" Glömmer alltid bort vad det är för dag på sommarloven. Men däremot kommer jag ihåg vad det är för datum. Hm... Iaf, har städat hela fucking huset tills nu. Städade till och med brushans rum. För han gjorde det aldrig själv -.- Latdaggmask. 
Och vi ska då ha gäster sen. Runt 3. Käka lite grillat och tårta & så =) 

Och min bruuuuuush Vanessa åker snart till bosnien :( I kill you! Varför lämnar mig du bara så? Förstår inte du att det gör ont i min hjeeerta? Du kanske inte tycka om mig längre. Det er sÅ? 
Haha, kunde inte låta bli. Men i will miss you. 


Visst er vi söt?


 

dagens outfit

öland









rubrikslös

Hejsan! Har nyss städat mitt rum...Jag svär, gaderoben var värst! Men jag överlevde ;)

Senaste dagarna har varit sjukt niciga. Varmt som fan ju. Och vet ni? Jag har drömt typ 2 drömmar om att vi bara haft sommarlov i typ två veckor och sen börjat igen? Värsta drömmarna ever. Och drömmarna verkar så verkliga så jag blir jätte ledsen i drömmarna. Haha! Iaf, var på öland igår med Vanessa. Blev rätt brun faktiskt. Mamma säger att jag ser ut som en zigenare. Tack? Haha, och på lördag kommer min kusin hit. Han bor egentligen i mkd. Och det här är första gången han kommer till swedeland.
Puss ♥

RSS 2.0